-

Idag har varit den jobbigaste dagen i mitt liv.


Högskola

Fick precis veta att jag har kommit in på Södertörns högskola, på medievetenskapsprogrammet. Och jag är sjuuukt glad just nu. HEY!


Morning

Klockan är bara lite över åtta och jag är redan hemma i rönninge. Bestämde mig för att få sällskap på bussen istället för sovmorgon. Åh, jag hoppas verkligen att högskolan hör av sig imorgon. Annars blir det antagligen arbetsförmedlingen på måndag. Vi får se! Hur som helst så vet jag att allt ordnar sig, förr eller senare.



@fias place

Sitter just nu hemma hos Fia med Fia och Fanny och myser. Pratar massa förhållandesnack och reder ut lite saker. Imorgon kommer jag vakna upp här i lägenheten helt ensam, buhuu! Men blir nog toppen. Hörs imorgon!

pain

Vissa dagar går allt bra, jag förtränger. Men ibland så måste man öppna ögonen och inse att den bubbla man lever i inte håller. Och det är svårt, det är så svårt. Jag hatar att må såhär, jag hatar att såra människor som står mig nära. Jag hatar alla frågor. Jag hatar medlidandet. Jag hatar förändringar. Jag hatar klumpen i magen. Jag hatar mina tårar.

Paaarty

Nu bär det av på kryssssssning med Elin! Partyyyy!




Frissan

Sitter och smuttar på lite te just nu, har nog inte gått upp klockan sju på flera veckor tillbaka! Dock kom jag på för cirka 10 minuter sen att jag kunde ställt klockan en timme senare, aja så går det när man lägger sig halv fyra! Idag blir det till att klippa håret och det ska bli så skönt! Borde gjort det för evigheter sen, men skjuter alltid upp det av någon anledning. Det blir av med 4-5 cm och lite uppklippt. Inga större förändrigar, men gör mycket!


Bild från Tylösand.


Sökandet saknar svar


Vampires suck

Hallå bloggen! Idag har jag inte gjort så mycket förutom att storstäda mitt rum och garderob (fortfarande inte klart), och ska snart ut och gå en 40 minuterspromenad. Ikväll bär det av till stan med Elin där vi ska se premiären av Vampyrer Suger, haha lär bli kul eftersom vi båda älskar twillight-filmerna! /later


-

It's hard to lose my control .. but maybe this is what I need.


I say whaat?

Iförrgår åkte hela familjen på kryssning, för att fira min pappa, Carina och Anette. Många födelsedagar vill säga! Var trevligt, men det kunde ha varit mer drag på båten. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och senare ikväll bär det av till södertälje där jag ska möta upp Elin. Blir tatueringssnack och sushi. Mums!


This days

Iförrgår träffade jagsagt upp Fia och Fanny hemma hos Fia, där det blev massa matlagning och mycket prat. Men det var bra, behöver det! Och igår fyllde min lillebror tonåring, 13, grattis till honom! Lite kul att han inleder sina år som tonåring och jag mitt sista år.. Sen bärde det av till Pappa som slutade  som hemma hos Sara tills 03.10, då jag kände att det började bli dags att dra sig hemmåt!


On my mind

Idag vet jag inte vad som händer, men ska i allafall gå ut och lägga mig i solen ett tag. Men först blir det en kaffe nere hos sara! /Later


Från turkiet, i miss it alot!


But maybe?

Det är väldigt dåligt med uppdatering här, men det beror på att min liv förtillfället är upp&ner. Mina känslor talar emot varandra och jag gör saker som jag vet att jag inte borde. Men jag kan inte låta bli, och just nu känner jag att jag måste göra saker utöver det vanliga i mitt liv - jag behöver en förändring. Dem som står mig närmast vet vad jag menar. Nu ska jag i alla fall bege mig ut på vägarna för att övningsköra, sen bär det av till tumba där jag ska möta upp Sara för att gå till Inn&finn för att köpa saker till hennes rum. /later


Lunchtime!

Sitter just nu med en kaffe i handen och drar mig för att fixa håret. Blir nog bara att tupera lite och sen upp i en knut på huvet, lättast och skönast så. JUSTE, en påminnelse till mig själv om att gå till frissan idag och boka tid (glöm inte!). Om cirka en halvtimme ska jag gå ner till tåget och ta mig till södertälje där jag ska möta upp Matilda på lite lunchtime. Ska bli riktigt kul, inte träffat henne och pratat på evigheter! /later


RSS 2.0