I saay whaat

Har suttit med en bok framför ansiktet hela den här dagen, och ändå känns det som att jag inte fått in någonting. Kul? Nej absolut inte. Hatar den här tentan. Inte speciellt lätt och plugga till något när man inte vet vad något är. Ska i alla fall fortsätta med det en timme till, sen blir det en liten promenad hem till mormor där jag ska skriva ut en massa papper.

Och efter det bär det av till tullinge för att umgås med Fia, Fanny och Mona-lisa! Så som det ser ut just nu blir det middag hemma hos fias föräldrar eftersom hennes mamma fyller år, sen hem till henne på sleep over. Myyys!


Jag och Fanny i Turkiet. Miss it!


Det är inte lätt, när det är svårt

Godmorgon! Är som sagt ledig idag, och kommer inte ha någon lektion alls den här veckan. Förutom en tenta på fredag. Usch, vet inte hur det ska gå. Kommer bli tvungen att sitta hela dagarna med dem där böckerna, och det är inga lätta böcker. Att någon ens orkar sitta och försöka förvränga ord så att det ska bli så komplicerat att läsa som möjligt. Grr. 749 sidor ska läsas .. wish me luck.

Så nu blir det väl som sagt till att lägga mig i sängen och ta mig igenom ett kapitel, sen bär det av till frissan för slingning. Bybye utväxt!


Dagens citat

"Never regret the things, that once made you smile."


@ eliiiin

Chacha! Sitter just nu hemma hos Elin och kollar på gamla avsnitt av bert, haha! Ytterst roligt. Snart ska vi slänga på oss lite kläder och gå ner på stan för att köpa några saker. Igår blev en lyckad kväll, en massa dans och mycket folk man kände igen! Awesome! Nästa helg blir det nog krogen igen.. wohoo!

Elin och jag förra helgen, hm ser ni oss? ;)

Beställt @ hm



Godmorgon, eller?

Hellu! Haft sovmorgon idag, och skäms nästan när jag säger att jag vaknade vid ett,, men antagligen måste jag varit väldigt slut. Sov inget alls natten innan så, får skylla på det. Just nu är det morgonkaffet som gäller, sen blir det storstädning. Vi hööörs!


And now, back to school.

Sitter just nu färdigfixad och väntar på att det ska bli dags att gå ner till tåget. Känns som att det inte riktigt är min vecka det här. Nästan allt går emot mig, men jag försöker kämpa på och behålla det där leendet på mina läppar. Intalar mig själv att det inte blir bättre av att tänka negativt, och det är ju sant. Så ikväll ska jag möta upp några fovorit tjejer och ha en riktig tjejkväll/sushikväll. Mys och mums!


Förskylning

Godmorgon! Sitter just nu med en kopp te i min hand och försöker bota min hals. Har blivit förskyld, och det känns som jag snart kommer vara helt genom förskyld. Jag får hoppas att det lägger sig. Idag bär det av till skolan på två föreläsningar, kommer sluta runt tre. Sen får jag se vad som händer, men lär bli att ta det lungt. Vill inte bli mer sjuk.

The bridge

I fredags blev det utgång med Sara och Mimmis som båda fyllt år den här veckan, 18 och 20. Stort grattis till dem! Så först blev det middag hemma hos Sara, sen vidare till ett förkrökställe. När vi började känna att det var dags att dra vidare så drog vi till The bridge. Första timmen var väl sådär, men sen lättade allt upp och det blev en riktigt bra kväll. Längtar faktiskt redan till nästa krogen besök, och det är ovanligt för att vara mig.


Jag i fredags, efter att regnet förstört mitt hår.


Sleepover

Har precis kommit hem från skolan och ska snart sätta mig ner och ta tag i pluggandet. Men först vill jag äta! Gud känns som hela jag vibrerear när man mage kurrar, haha. Sen senare ikväll bär det av till Fia på en sleepover. Lär bli lika mycket tjejsnack och skratt som vanligt. Mys!


Love.


Weekend, finally!

Nu är det äntligen helg! Den här veckan har gått riktigt långsamt, och väldigt annorlunda mot hur mina veckor brukar se ut. Tänker inte gå in på det något mer! Men har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar förändringar eller inte,, Den här helgen har jag i alla fall en hel del inplanerat. Lär bli kul!



Today it was a week ago.


photo


Foto: Sophia Danforth
Redigering: John Mattisson


Like I feel

"Att våga är att förlora fotfästet en liten stund,
 Att inte våga är att förlora sig själv."


RSS 2.0