Inte min natt

Godmorgon! Känner mig ruskigt trött idag, sov väldigt dåligt inatt. Vakna upp vid 4-tiden och somnade inte in innan 6. Vilket ledde till att jag tryckte på snooze knappen cirka 5 gånger imorse? Sov i alla fall 45 minuter längre än jag borde. Så idag kör jag på mjukisbyxor, uppsatt hår och helt osminkad. Brukar oftast sätta på mig lite solpuder ändå bara för att det ser mycket fräschare ut. Men usch, vad jag inte orkar nåt. Ska bara till skolan nu och sen hem och lägga mig i två timmar. /later


Träning + Choklad ?

Aush! Shit vilket jobbigt step pass det var idag! Tror inte jag svettas så mycket på länge! (haha, lite för mycket information kanske?) Men känns väldigt skönt att ha kommit igång med träningen, har träninsvärk i lår, rumpa, mage och armar. Älskar när man får det efter att ha kämpat sig igenom ett pass, man vet liksom att man fick ut något av träningen då. Trots att jag vet att man alltid får det, men ändå! känslan.

Tyvärr så har jag varit riktigt chokladsugen idag, och väl hemma hade vi en massa mumsig lindt choklad. Behöver jag säga att en och annan bit slank ner? Menmen, är man sugen så är man!

Haha, kunde inte låta bli! Sökte på choklad på google och så kom den här bilden upp, haha vad tycker ni? Ser den mumsig ut?


Valborgsfirande

Så! Nu är valborgsfirandet bestämt. Efter väldigt många om och män! Hatar att jag alltid har så svårt att bestämma mig för vart jag ska vara på såna här dagar. Och sen säger man kanske till flera personer, och så tror dem att det var ett ja.. och aa, blir det bara fel. Men nu ska jag Matilda, Sofie, Mona-lisa och några till vara i Södertälje och grilla. Sen får vi se vart kvällen för oss! /later

upp&ner

Hellu bloggen, känner mig inte på topp idag. Eller aa, jag känner mig som en bergodalbana. I ena sekunden känns allt jätte bra och i andra vet jag inte vad jag vill. Känns som jag håller på att förlora nåt. Är bara inte helt säker på vad det är än.. Nej, nu glömmer vi det. Idag kommer jag sluta kring fyra, ska försöka orka med att skriva klart en uppsats och ikväll blir det ett step up-pass. /later


Art

Hellu! Kom hem från träningen för en stund sen, blev core idag. Börjar känna mig riktigt trött nu, åkte inte ifrån skolan försen kvart över fem (!?). Egentligen slutar jag två på onsdagar med Elin och jag bestämde oss för att jobba över eftersom vi ville bli klara med våra tavlor, och jag är faktiskt ganska nöjd med min. Men faaan va jobbigt det var! Gör en prick-målning vilket innerbär att man bara målar prickar. Och usch, efter ett tag är man helt snurrig i huvet av alla prickar! Och det tar en fruktansvärt tid när man ska vara så noga. Så hoppas självklart på ett bra betyg nu efter all tid jag har lagt ner (a) /later


Update;

Har fixat håret och är jätte nöjd! Blev lite blondare än jag trodde, men det känns ändå awesome! Bild kommer antagligen upp senare.  

sushi

Godmorgon alla! Vaknade upp med en härlig träningsvärk i armar och ben, känns bra att man vet att man presterat något! Idag är jag ledig så ska strax sätta på mig kläder och sen springa ner till tåget för att möta upp Elin på en asiatisk resturang. De har asiatisk buffé inklusive sushi där mellan 11-14 så lär gå där ifrån med en proppfull mage. Sen blir det lite fönstershopping för att fördriva tiden och sen upp till frissan för att göra slingor. /later


Honungsblond

Imorgon klockan halv fem ska jag gå till min frisör och göra slingor. Kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg jag vill ha. Honungsblond eller askblond? Båda är lika snyggt, men just nu lutar det åt honungsblont. Nästan så som jag har, bara lite ljusare och bort med utväxten. Det känns mer sommrigt med glänsande och varma färger, visst? Får göra på askblont i höst kanske, om det inte blir mer åt det bruna hållet!

Nej det jag vill säga med det här inlägget är att det kommer bli ruskigt skönt att få fräscha upp håret, har väntat så länge bara för att det inte ska bli en enorm utväxt till studenten. Men nu ska det bli gjort!


Hard work

Helgen har varit bra, har gått en massa promenader nu när det har varit så fint väder och bara tagit det lungt. Eller sa jag lungt? Har pluggat som en galning också inför provet som jag hade för en timme sen. Tror det gick ganska bra, skrev typ 6-7 sidor? Men det kändes sådär när jag gick därifrån men lär i vilket fall som helst inte få ig. Jag har kommit fram till att jag inte gillar prov, för man vet aldrig vilka frågor som kommer så därför blir det att lära sig cirka 30 sidor utantill. Men när man har läxor eller uppsatser vet man vad som förväntas av en och man kan vara nöjd med det man lämnar in. Haha nej nu känner jag mig som en liten pluggis, see you later!

Love the weekend

Har precis ätit lunch med tjejorna i klassen, och nu är det snart dags att gå ner till tryckeriet och trycka en massa plåt. Skolkalendern som var mitt slutprojekt är äntligen klart nu, och det känns awsome! Efter skolan är det tänkt att jag ska åka upp till stan och mötta Nicke, hjälpa honom att hitta snygga jeans och sen äta middag och gå på bio. Sen bär det av till Nykvarn där jag kommer spendera min helg med Nicke, vi kommer bland annat att vara barnvakt till sötnosen Angnes från lördag till söndag. Myshelg helt enkelt, börjar dock känna ett sug för att partaja rejält, men det får jag ta nästa helg! /later


Brist på rubrik

Idag har jag spenderat min dag i järna med mina kusiner och Annica, mysmys. Vi var först i Södertälje för Annica ville titta in i någon second-hand butik som låg där, och oj! När hon sa att folk var som tokiga skojade hon inte, folk köade innan dem ens öppnat för att komma in! Haha men eftersom det mest var skitsaker där idag så åkte vi därifrån rätt snabbt. Men nu ska jag stänga av den här datorn och börja tänka på refrängen, har en bad-feeling i magen så ska försöka sova bort den. See you later!


-

Den här känslan är svår att övervinna med sunt förnuft.


Filmmys

Ikväll har det varit en hel del dramatik, och en del tårar. Men sen ringde Elin och tyckte att jag skulle åka hem till henne och gå en lång promenad, äta middag och sen ha filmmys hos henne. Sagt och gjort, nu har vi tagit en timmes promenad, ätit tonfisksallad (nyttiga som vi är!) och är nu i full gång med att poppa pocorn och fixa cola. Nu blir det filmtajm!


Högskolan

Har varit dåligt om uppdateringar här på ett tag nu, men jag har bara kännt mig så himla stressad och trött den här veckan. Men nu känns det som att många av mina krav är avklarade, resten tänker jag ta tag i nästa vecka. För nu ska jag bara ta det lungt och släppa alla mina krav och negativa tankar. Så! Mina ansökningar till högskolan är också avklarade, sökte in till hela tolv olika program! Men känner att jag verkligen vill plugga vidare, däremot är jag smått skeptisk till dem sista programmen så håller tummarna att jag kommer in på någon av dem tre första. Vilket var:

1. Beteendevetenskapliga programmet - Mälardalens högskola - Eskillstuna
2. Digitala medier - Stockholms universitet - Stockholm
3. Medievetarprogrammet - Södertörns - Flemmingsberg


Södertörns Högskola


School

Sitter just nu och har projektid, men det går väl sådär. Får göra klart det imorgon. Strax kommer Elin komma upp hit till klassrummet och då är det tänkt att vi ska gå ner till caféterian och köpa kaffe och sen gå vidare till bilden. Efter skolan kommer jakten på min studentklänning att fortsätta, den här gången i skärholmen, wish me luck!

Today

Nu har jag precis varit ute och gått en timmes promenad, riktigt skönt! Perfekt väder också. Inte för kallt, och inte för varmt. Idag har jag förutom det varit i skolan och haft historia, sen bar det av till en brandstation där vi fick göra övningar och se ett video klipp på en klubb där det börjat brinna, 400 personer var på klubben varav 100 personer dog..riktigt hemskt. Nej nu ska jag gå och äta toast! /later



06.15

Imorgon kommer väckarklockan ringa kvart över sex, tillbaka till verkligheten!


fotboll?

Sitter just nu i Nickes rum färdigfixad. Om en stund är det tänkt att vi ska åka till hans pappa med några kompisar till Nicke och kolla på någon fotbollsmatch, WOHU jag vet! Haha men när den är slut ska vi antagligen dra någonstans. Hoppas!


(ps. hittade aldrig min studentklänning :/ )


Shopping!

Godmorgon alla! Sitter just nu och dricker en stor kopp te och ska börja sminka mig efter det här inlägget. Idag ska det shoppas! Ska köpa hem en ny mascara (min nu är helt slut) och leta studentklänning. Åh hoppas jag hittar en, men att hitta en på första försöket vore väl lite för bra för att vara sant? Men den som lever får se /later


Och så bjuder jag på en väldigt gammal bild på mig.


Dream

En sak jag ska ha när jag flyttar, kanske inte i min första lägenhet, men någongång ska jag ha ett hus eller lägenhet som är tillräckligt stor för att ha ett rum som bara är till för kläder, det vill säga en walk in closet!


what do you want of me?

Man försöker göra sitt bästa - och så får man bara skit för det


Elin in my heart

Har precis varit på O´lerys och ätit middag med familjen, och nu kom jag hem. Satt här helt ensam och hade tänkt åka till tullinge för att dra på fest, sen ser jag att sara har skrivit i sin blogg att det var inställt. Fan tänkte jag, har verkligen inte lust att sitta ensam hemma ikväll. Men så tänkte jag ELIN. Och efter några om och men så fick jag hit henne, så ska strax gå ner och möta henne vid station. Så vi ska dricka kaffe, hoppa ner i jacuzzin och sen se på en skräckis. MYS!


Haha, "jätte" fin bild på oss!


Grattis!

Idag fyller min lillesyster Tilda år, grattis till henne! Så just nu sitter vi och fikar och firar henne, sen ikväll var det planerat att jag skulle gå på fest i bålsta. Men det blev ändrade planer, och nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Får se helt enkelt. Om det inte händer nåt ska jag sätta mig ner och leta utbildningar, och skriva upp alla jag vill gå, för nästa vecka ska det sökas in så dags att ta mig i kragen. Nej, nu ska jag gå ner och vara social igen. /later


Påsklov!

Och nu är det påsklov! Så himla skönt, eller hur? Det här lovet ska jag leta studentklänning, göra mina studentinbjudningar och skicka dem, och kolla upp carteringfirmor. Ganska mycket planering inför studenten med andra ord! Men ska också festa, umgås med kompisar och ta det lungt. Och allt det där börjar redan ikväll då vi tjejer har bokat bord på en resturang i Södertälje, lär bli mycket tjejsnack, mysigt!

Sitter just nu och dricker massa kaffe, och har pressat i mig massa choklad. Trots att jag lova mig själv senast igår att jag skulle dra in på det där.. åh! men det är så svårt, choklad är ju bland det bästa som finns. Och att pappa går och köper min favorit choklad gör det inte enklare. grr!

















RSS 2.0