Torsdag

Hellu! Sitter just nu i nykvarn och drar mig för att hoppa in i duschen. Idag bär det antagligen in till stan för att shoppa lite nödvändigheter, och efter det har jag inte bestämt mig för vad jag ska göra än. Kanske tillbaks till mamma igen? Får se vad jag känner för helt enkelt, hörs sen!

Love is all we need.

Den här dagen har spenderas på en massa inrednings affärer för att leta efter en soffa hem till pappa. Och på den sjätte affären hittade vi en tillslut. Den kommer bli sjukt snygg! Nu ska jag plocka undan lite fort i mitt rum, för att sedan bege mig till södertälje där jag ska möta upp Elin och Sofie för middag. Mysigt! Sover antagligen över hos Elin också. Sweet Goodbye!


Lins, javisst!

Nu bär det av till optiken för linsprövning. Hörs sen!


Lunch@ nancy's!

Nu bär det av till södertälje för att möta upp Elin. Planerat att luncha på nancy's, och berätta alla små intriger som händer i mitt liv just nu. Sen blir det kanske att leta ännu mera efter en vinterjacka, men ska inte köpa något annat. Usch, måste bli av med mitt shoppingbehov! NU! /later


I hate this shit

Idag är en sån dag, då allt går fel. Jag känner mig låg, ledsen, sur, arg och besviken. Alla negativa sakerna kommer på en och samma gång. Hur mycket jag än försöker kan jag inte se det positiva i saker. Och så måste jag plugga, göra om allt jag gjorde igår, och jag måste bestämma mig om min utbildning. Vad vill jag egentligen? Jag har ingen aning.

Nej nu ska jag tröstäta. Hörs.


Power

Kom precis innanför dörren, har varit på en timmes powerwalk med mina fastrar Mona och Carina. Riktigt skönt! Imorgon blir det en morgonpromenad också, plus step på kvällen. Känns bra att man börjar komma igång igen. Nu har jag två timmar av plugg framför mig,, dags att sätta igång! /later


Sometimes,


Sometimes, you don't know what you want or where your going.
So just breathe, and see where life takes you.


RSS 2.0