Från HM


Fridaay

Sitter hemma och tar hand om min enorma högg med tvätt. Och efter det blir det storstädning i resten av rummet. För visst mår man mycket bättre när allt är städat och det känns ordnat? Haha jag är i alla fall helt så. Såfort mitt rum är stökigt blir allt mycket tråkigare, och man får nästan ångest när man tänker att man måste ta reda på allting. Men nej, nuj*vlar ska det bli ordning! Ikväll blir det antagligen utgång också, kulkul!


Elin och jag förra lördagen.


I want

En poncho! Hur mysigt som helst när det är såhär kallt och mörkt,
plus riktigt snyggt med ett par svarta tajta jeans och uppsatt hår.



Don't worry, be happy

Hellu! Nu har precis stigit upp ur badet och det är dags att sätta på sig dagens make-up. Senare idag bär det av till stan på fika, och sen får jag se. Ska sätta igång och plugga på skyltar också hade jag tänkt. Nej blir bara en kort uppdatering, hörs senare! /later


Great times

Hellu just nu sitter jag hemma hos Elin och chillar galet! Kom hit vid halv tolv ungefär och under den tiden har vi druckit kaffe, kollat på skräckfilm, ätit tacos och snackat skit. Mycket mysigt! Undra vad vanliga arbetande människor har gjort under den här tiden?

Jätte snygga, läckra, bäst vi vet!

Love, not love, Love

Just nu sitter jag och drar mig för att gå och tvätta av mig sminket, usch jobbigt. Haha i-landsproblem eller vad? Igår fixade jag gelenaglar hemma hos sara också, dem blev jätte fina. Bilder kommer! Imorgon bär det av till city helt ensam för att hitta en present till Elin, hoppas och håller tummarna för att jag hittar det jag söker!

Godnatt gott folk!




VimseVimseSpindel

Den här dagen har spenderas hemma i nykvarn med en lång promenad, varav jag gick förbi mormor på kaffe och sen har jag varit barnvakt till sötnosen Agnes. Hon är verkigen ett litet charmtroll den tjejen, hur gullig som helst. Så i cirka tre timmar har vi dansat, kollat på katten gustaf, sjungit och läst böcker. Nej nu ska jag gå ut med Ludde, pusss! /later

(ett gammalt inlägg från i tisdags som inte publicerades då.)


  


Både Agnes och Nellie på konsum, hur söta är dem inte?


En utekväll


15 november

Nu var det läskigt länge sen jag skrev här, men inte haft någon blogglust alls på ett tag. Men nu har den börjat komma tillbaka, så ska sätta igång igen! Igår natt kom jag hem efter en liten semester i Malaga. Var jätte mysigt och riktigt skönt att slippa allt det här kalla och gråa. För er som inte vet äger vi en lägenhet i Malaga på pappas sida, och ändå har inte jag varit där på mer än 6 år? Jätte konstigt. Så lång tid ska det inte ta tills nästa besök! Här är lite bilder:







RSS 2.0