18

Har inte skrivit på länge, och lär nog vara dåligt om uppdateringar här ett tag framöver. Men efter praktiken ska jag bättra mig!

Förra helgen var i alla fall super bra. Festen med släkten blev riktigt lyckad, trots att det blev rätt trångt. Och jag fick massa fina saker! T.ex. ny mobil, plånbok, presentkort och saker jag kan ha när jag flyttar hemifrån. Hur bra som helst. Och måste säga tack till mamma som fixade allting, tack!

Jag är 18 år nu!







fredag!

Sitter just nu på min praktrik plats och väntar på att Micke ska komma och hömta upp mig. För sen ska vi åka och plocka upp Nicke och ludde för att sen åka vidare hem till mamma. Ikväll lär det bli en ganska lungn kväll framför idol! Åh Erik måste vinna! Calle är bra, men inte alls lika bra. Och sen blir det kanske bakning? Och lite annan planering för imorgon. För då kommer kommer min släkt hem till mig, 44 personer! Och då har vi inte ens bjudit alla ;o Men det kommer bli jätte kul, åh jag är 18 snart!

Update

Idag har jag haft praktik, som vanligt. Och efter jag slutat vid fyra tog jag tåget in till stan där jag mötte upp Elin. Blev en liten snabb shopping runda, fast jag kom hem tomhänt. Och åh! jag har så mycket jag måste göra nu. Måste, måste göra klart historian ikväll. För hinner inte det ihelgen! Så lär väl bli att sitta uppe till halv ett. Usch va trött jag kommer vara imorgon, men skönt att det är fredag. Haha får se positivt ;) /later


Time out

Idag ska jag först in till Kista efter praktiken, för att hämta upp min lilla vovve. Sen ska Nicke komma och hämta mig och så ska vi hem till honom. Mysigt, tänkte försöka ta det lungnare idag. Har pluggat varenda dag känns det som, plus att gå på praktik. Känns som jag behöver en time out. Och måste komma på hur jag ska göra, åh varför ska alla större val vara så svåra? Och så har man tusen känslor. Många talar för, och vissa skriker nej.


!

Beslutsångest!

HAPPY

Har spenderat hela morgonen till att göra lusselängder med vit choklad i som vi ska ha nästa helg, på min 18 årsdag! Åhh kommer bli så kul! Men gud vilket jobb det är att baka, har hållt på i över två timmar, och är cirka två timmar kvar. Puh! Men det lär bli riktigt gott (;

Och igår fick jag världens bästa besked, och jag ÄR SÅ GLAD. Vet inte om jag varit såhär glad över nåt i hela mitt liv. Och jag vill verkligen göra det här. Igår hoppade jag runt och skrek i telefon och var hur glad som helst, haha. Men vad det är för något får ni veta först när jag beställt, ytterst orolig över att biljetterna ska ta slut! /later


Skönhetsbibeln

Det här inlägget är riktad till min kära mamma,
Jag önskar mig:



















@praktik

Sitter just nu på praktiken och väntar på att få ett jobb. Ska få något mail inom en halvtimme, hoppas det kommer snart eftersom det ska vara inlämnat innan klockan 2. Och idag ska Elin komma hit, bara för att göra mig sällskap på lunchen. Visst har man världens bästa kompis? Tihii!

Now back to work!



Lunchtid

Sitter just nu på praktiken, och ska vilken minut som helst gå på lunch. Tror jag ska äta på subway idag, ensam buhu! Hatar att sitta ensam och äta, finns nog ingen situation där man känner sig mer ensam och mobbad haha. Brukar ju vanligtvis äta med mina handledare, men man har inte råd med lunch för 65 kronor varje dag (; Och imorse vaknade jag 08.18! Två timmar senare än vad jag borde ha gjort, och jag kommer inte ens ihåg att jag stängt av väckarklockan! Ångest på högsta nivå, så det var bara på med kläderna och springa ner till tåget. Tror aldrig jag fixat mig så fort, hade ju knappt vaknat när jag var framme vid tåget. Så jag kom till min praktik en timme försenad, men får väl bara se till att det inte händer igen, så är det nog lungt. Nej dags för lunchen nu då, och kanske några affärer? Hörs senare!




RSS 2.0