Skruub

Från klockan nio imorse till nu har jag städat huset. Och eftersom jag har städat i över sex timmar blev hela rubbet fixat, det vill säga, plockat, dammsugit, skurat, dammat, rensat, tvättat kläder m.m. Puh säger jag bara! det var ingen liten arbetsuppgift. Men trots det här så behövs fortfarande barnrummet damsugas, och toaletten där nere är inte heller helt klar. Men tar det på tisdags kvällen istället, annars hinner det bli skitit igen.

Kan inte riktigt förstå att jag tar studenten på onsdag, det känns väldigt overkligt!


Om fem dagar..

Befinner jag mig här!


Bilder från igår


 



Bal

Just nu sitter jag och väntar på att Elin ska smsa, så jag kan gå ner och möta henne. Ikväll ska vi ha "bal" i skolan, varför jag gör citat tecken är för att det inte känns som någon bal. Snarare som att vi ska äta middag i matsalen, men det blir nog trevligt! Det är väl sällskapet som gör det, eller hur? Mitt största problem just nu är vad jag ska ha på mig. Har antingen en riktigt finfin klänning, en en helthelt vanlig. Åh!


En helt oredigerad bild, ops.


Just nu..

Just nu sitter jag och håller på att fixa mig, ikväll ska jag nog ner till stendal och mötta upp Sara så som planerna ser ut just nu, väl där vet jag inte vad som händer. Vi får väl se vart kvällen för oss! Nej nu ska jag gå ner och trycka en fet pizza, hörs!


gammal bild!


Studieresan

Jahaa, då har man varit uppe i Sunne också. Haha och ja, det låg inte speciellt nära. Först tåg in till Karlstad, väl där väntetid och sen buss i över en timme genom skogen. Låg riktigt, riktigt långt bort, ganska synd med tanke på att jag tyckte att dem hade en jätte bra utbildning där, men att flytta så långt in på landet det bara går i tre år är inget jag suktar efter just nu. Men vi tjejer hade i alla fall jätte roligt, men att bara ha sovit i 7 timmar på två dyngn har tagit ut sig på mig nu. Mitt huvud känns som det väger bly, och jag ska soooova ut imorgon. /later

Happy face

Idag fick jag veta att min kusin Sara kommer flytta upp till lustigknoppsvägen, vilket innerbär att vi kommer bli grannar! Åh, kan inte beskriva hur kul det kommer bli! Så fort man vill träffas är det bara att gå ungefär tio meter, kommer nog sluta med att jag nästan bor där. Haha nejdå, men det kommer bli så sjukt kul, längtar ihjäl mig. Just nu känns det som att vi träffas alldeles för sällan, men det ska det bli ändring på nu! Nu kommer vi kunna träna tillsammans, gå massa promenader, se på tv-serier tillsammans, äta middag tillsammans, ha sällskap till och från tåget, och prata en massa skit. ÅH!




Maybe not

Lyckades väl sådär med alla mina "måsten" för dagen. Städningen av rummet försvann totalt, skrev bara en sida till min uppsats, vilket tog cirka två timmar för mig. Haha något okoncentrerad! Men man har ingen lust att sitta inne när det är så himla fint väder ute. Och ingen promenad blev det heller, kanske kan hinna med det efter desperate houswife? Men två timmars solande och en timmes övningskörning blev det i alla fall!

Nej nu är det dags för desperate houswiwes!


Today;

Saker som behövs göras idag;

  • Helstäda mitt rum
  • Skriva 2 sidor till min uppsats
  • Gå ut och gå 45 min
  • Bada
  • Åka till mamma

you make me smile.


Duktig eller vad!

Idag har varit en riktigt effektiv dag! Var i skolan klockan åtta på morgonen och hade historia, kom ganska långt på min uppgift vilket känns riktigt bra. Efter det bar det upp till grafiska för att lämna in loggbok och rapport, och sen gick Elin och jag och köpte oss en varsin kaffe och satt oss i solen och pratade skit tills klockan blev ett. Sen blev det dags för arbetsmiljö, haha men den lektionen vill jag inte ens prata om.

Sen när jag kom hem stack pappa och jag till en cateringsfirma för att beställa mat till min studentmottagning, kommer bli riktigt smaskigt kan jag lova! Och när vi sen kom hem bestämde jag mig för att ta tag i fönstrerna, de såg förjävliga ut rent sagt. Och eftersom inte pappa vill ta tag i det gjorde jag det, men ganska skönt när det var så fint väder ute! Till och med att soppa hela altanen hann jag med. Duktiga mickis minst sagt! haha.


Opsi.

Har kommit på att jag har blivit en riktigt godisgris. Mer än i vanliga fall vill säga. Varje dag känner jag ett jätte stakt behov av nåt onyttigt. Typ cola, choklad eller chips. Och nästan varje dag äter jag något av dem sakerna. Inte i stora mänder dock, men ändå. Vill lägga av med det, för det gynnar ju inte min kropp på nåt sätt, och framför allt inte mina tänder! Nej, nu ska jag verkligen göra ett försök för att bli av med mitt sockersug, och bara unna mig saker på helgerna. Hjälp!


Dipp is the shit

Just nu sitter jag hemma hos Nicke, va har backat upp med chips, dipp och cola, inklusive en nerladdad fil. Gissa vad vi ska göra? NU är det film-tajm!

Godaste dippen!





Uppdatering på noll

Har inte skrivit här på ett tag, men när man inte går i skolan så har man så mycket annat för sig. Haha, trots att man borde ha mer tid då? Wird. Har i alla fall haft ett jätte skönt "mini-lov", i onsdags så mötte jag upp Elin för att ta en liten shoppingrunda på stan, hittade ett par jätte söta bikini trosor som kommer bli perfekt nere i Turkiet btw, sen dorg vi vidare in till gamla stan där vi satt oss på ett jätte mysigt fik och åt lunch. Och gud vilket härligt väder det var! Slutade med att vi satt på en parkbänk och bara solade och pratade massa strunt, tills det blev dags att åka hem till henne. Väl där blev det en lång promenad och en massa filmer. Nej onsdagen var den bästa dagen för den här veckan!


Hey you

Hellu bloggen, jag är ledig och det är underbart väder ute! Kan det bli bättre?
Nu ska jag lägga mig i badkaret och ta ett långt och varmt bad och sätta in hårinpackning. Den här dagen kommer bestå av; En lång promenad, träffa mina småkusiner och sen plugga historia. Blir nog en bra dag, see you later!


.


06.43

Godmorgon! Gick upp för cirka 20 minuter sen och känner mig inte så jätte trött, fast klockan inte ens är 7 än(?). Har bara en lektion idag, historia, som är tre timmar lång. Sen efter det ska jag möta upp Matilda i skolan för att skriva en raporrt om vårt projekt. Hoppas på att vara hemma tills ett! /later



I'm walking away

Igår hade vi mössprovtagning i skolan, haha måste ha varit den sämsta mösspåtagningen som funnits. Det ända som hände var att vi gick ut i kylan och sjöng sommartider, satt på oss mössan, lyssna på rektorn sen var det slut? Haha inte jätte kul direkt. Men sen träffades alla tjejerna hemma hos Matilda och åt middag och prata lite skit, alltid lika mysigt. Jag drog däremot ganska tidigt, redan vid kvart över tio. Var tänkt att jag skulle åka till Nicke, men ångrade mig sista stund när tåget stanna i rönninge. Kändes riktigt skönt att slippa två timmar på tåget och komma nogorlunda tidigt. Så vad händer idag? Vet inte riktigt,, skulle kunna åka till Nicke men orkar inte med tåg längre. /later


We know how to do it

Gårkvällen blev ganska lyckad. Men när vi står där och ger våra biljetter så frågor dem såklart; legg? Och jag; neeeej! hur f*n kunde jag glömma den?! Och Elin tror till en början att jag skämtar, vem tar inte med sig legget när man går till krogen liksom? Haha jag! Här är beviset på att jag går ut på krogen alldeles för sällan. Hursomhelst så fick jag springa upp till Elin igen för att hämta min legg, och sen springa ner igen. Och shit, kan säga att jag inte var lite andfådd eller stressad när jag tillslut kom ner till torget igen. Men det viktiga är i alla fall att vi kom in och lyckades ha en rolig kväll!


Elin och jag igår


studentskiva

Sitter just nu och taggar inför kvällen hemma hos Elin, ikväll blir det Alexandras studentskiva på femfemnoll! Känns som att det kommer bli en riktigt bra kväll, lär dock bli mindre roligt att gå upp 7 imorgonbitti. Men det är morgondagens problem! Nu är det paaartyy! /later


Bikiniii

Söt bikini från hm!


Lunch + sol

Tjooho! Nu ska jag springa ner till tåget för att möta upp Elin i södertälje. Vi hade tänkt sitta ute i solen och äta lunch, + kolla på lite kläder. Underbart väder idag! Man kan ju inte annat än bli på bra humör! /later

En bild från igår!


Gårdagen

Kvällen började med att Matilda, jag och Sofie mötes upp utanför konsum för att handla det som behövdes för kvällen. Sen så åkte vi hem till Mona-lisas brors lägenhet där dem hade en bordsgrill, så vi började göra maten och hade det väldigt mysigt. Kvällen blev jätte bra! Blev några missöden runt 1 tiden, men det får man väl ta.
Kort och gott, ett bra valborg!


kl 9.00

Godmorgon alla! Jag vaknade upp klockan nio imorse och kunde inte somna om. Förstår inte varför jag alltid vaknar upp så himla tidigt när jag druckit lite? Haha borde ju vara tvärtom. Idag vet jag inte vad som händer, skulle vilja åka hem till mamma eller hem till Nicke. Men har absolut ingen lust att sätta mig på ett tåg idag. Kanske att mamma vill hämta mig? Man kan ju alltid fråga! (;


RSS 2.0