Dag 2 – Något som gör mig väldigt glad.


Sant


Dag 1 - En bild + tio fakta om mig.

- Mitt fullständiga namn är: Michaela Maria Birgitt Drusé

- Jag är född på lucia.

- Jag går en distanskurs som heter Kreativt idéskapande.

- Jag är arbetssökande.

- Jag får lätt ångest över småsaker, bara för att jag överanalyser allt.

- Shoppinggalen, älskar kläder.

- Jag är beroende av min mobil och ipod. Får panik utan dem.

- Jag försöker att alltid se saker från den positiva sidan.

- Jag har tvångstankar om att jag måste kolla om jag har allt med mig när jag är ute. Kollar säkert cirka 5 gånger i timmen på en vanlig shoppingrunda. Trots att jag vet att allt fanns där för en kvart sen.

- Jag älskar min familj mer än allt annat.


25 inlägg

För att få lite inspiration och något att skriva om så har jag bestämt mig för att börja med en sån här lista som nästan alla bloggare har nuförtiden. Enjoy!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – Något som gör mig väldigt glad.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 - Min kärlek.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – En dag jag alltid kommer att minnas.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

happy birthday

Och nu sitter jag här. Hemma efter en tjejkväll och middag hemma hos Fia, där vi firade att Mona-lisa inom några dagar fyller 20 år. Masssa grattis till henne! Hade en riktigt trevlig kväll, som dock tog slut lite fortare än vad jag hade förväntat mig. Men eftersom jag absolut inte vill åka hem själv mitt i natten så får man vara lite medfoglig!

Och nu väntar en kall, ensam säng på mig.. burr!


En bild från ikväll.


uppdatering

Sitter fortfarande och pluggar, så det ända jag har gjort dem senaste två dagarna + idag är att sitta vid datorn. Inte så jätte kul? Nix! Men har i alla fall hunnit springa i 20 minuter idag på vårat löpband, plus göra situps och armhävningar i 10 minuter. Man blir helt stel i kroppen av att sitta framför datorn!

Men nu har jag tagit en liten paus plus gjort i ordning en jordgubb/banan smoothie, så nu är batterierna påladdade igen och det är dags att göra det sista inför deadline. Siktar på att vara klar vid 18.00!


Enligt mig ganska bra reklambild!


P L U G G

Ååååh, nu är jag så trött på den här tentan. Har suttit vid datan sen klockan halv ett tills nu. Och gissa vilken fråga jag är inne på? På fråga 4. Dem här frågorna tar eevigheter. Och är inte ens helt klar med dem jag har svarat på. MASSOR kvar vill säga. Nej, så lär sitta bänkad framför datorn hela morgondagen, och antagligen hela torsdagen med. För på torsdag kl 23.30 är det deadline, gaaah.



Dream

Idag har jag pluggat körkortsteori och en annan bok inför min tenta. Och utöver det så har jag och pappa sprungit runt som galningar inne på mio och hornbach. Vi håller på att fixa till vårat vardagsrum som har sett ut som kaos i cirka två månader, men nu börjar det bli ordning! Hitta jätte fina mattor och kuddar, plus en del annat. För er som inte vet så älskar jag inredning, kan ibland bara gå in i en inredningsaffär för att kolla och drömma mig bort lite grann. Längtar galet mycket tills jag får inreda min egen lägenhet, som är minminmin! Men det lär dröja minst ett år tills dess, säkert längre.


Min shopping, basic


Transparent t-shirt från gina tricot, 199 :-

Shorts från hm, boyfriend fit modell, 99 :-






Nagelack, hm, 39:50 :-

Örhängen, hm, 29:90 :-




Inklusive min tröja från jc som jag inte hitta någon bild på!


shopaholic,, javisst?

Igår hade jag en riktig shoppingdag med Elin i skärholmen, väldigt mysigt! Fick med mig en jätte snygg tröja från jc, en t-shirt från gina, och ett par jeansshorts från hm med mig hem. Även ett nagelack och små örhängen slank med. Ganska nöjd kan man säga! Till lunch åt vi på milla's, som har världens godaste sallader enligt mig. Just nu i alla fall..


Jobbsökande

Hallå bloggen! Sitter just nu förfullt med att fixa mina cvn och söka jobb. Och efter det blir det att plugga, har tre böcker att läsa ut fram till den 18 feb, då min tenta är. Wish me luck!

Tror inte jag har berättat det förresten? Har börjat på en distanskurs som heter kreativt ideskapande 15 hp. Bara för att ha nåt att göra medans jag söker jobb, plus att kursen är både rolig och intressant.


Snabb uppdatering

Sitter fortfarande hemma hos Elin och ska om cirka en timme åka hem till mamma. Där vi ska ha fredagsmys med familjen! /later


"Brunstig gorillamammas vrål"

Sitter just nu hemma hos Elin och har myskväll med grösaker, dipp och filmer! Vi har precis sett klart på en thriller, last house on the left, vilken jag tycker är riktigt bra för att vara en thriller. Var faktiskt andra gången jag såg den! Och nu är det dags för Harold & Kumar go to white castle, som Elin är fett taggad för.. we will see! ;)



RSS 2.0