fel,fel,fel

Hatar när jag blir såhär. Jag satt framför spegeln och hade precis sminkat klart mig när jag blir helt plösligt blir jätte deppig. Allt känns bara fel och jätte jobbigt. Och jag känner mig helt gråtfärdig. Vet fan inte vad det är, någon annan som känner igen sig? eller är det bara jag som är helt knäpp. Nej usch,, ska lägga mig och kolla på tv nu. Skriver när det känns bättre igen. Ha det bra, puss

hellu

Hellu, igår var jag ju som sagt och klippte mig. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, frissan sa att hon hade ett förslag om att lägga in lite gyllene toner i mitt hår. Och det hela slutade med att jag satt med "rött" underhår. Haha och såklart var jag till en början helt förskräckt..men har försökt att ge det en chans. Och det kanske inte är så tokigt, trots allt? lägger in en bild senare när jag fixat mig. Någon som vet vad som händer ikväll?

Skönhetsdag

Godmorgon!
Har precis stigit upp ur sängen och ska alldeles strax sätta på lite mascara för att springa ner till bussen. Idag ska jag nämligen klippa mig och slinga mig, haha och är av någon anlednig lite nervös? kanske för att jag låtit mitt hår vara i ett helt år. Och det är på grund utav att jag kännt att det blivit tunnare helt enkelt, men nu tycker jag att det är dags. Är så sjukt trött på min nuvarande hårfärg. Funderar även på att gå ner till make up store och bli sminkad, har ett sånt presentkort. Äsch nu måste jag kila, sätter in lite bilder sen på resultatet. Puss och hej så länge!

Naturgodis & sex and the city

Natten spenderades hos Nicke, som gick upp vid 7 tiden imorse. Tihii medans jag kunde ligga kvar och sova till halv tolv, det var ungefär då jag började känna att det var dags att gå upp. Så efter jag ätit lite frukost gick jag och satt på sex and the city - the movie. Enligt mig var den riktigt bra, en riktig tjejfilm. Men nu kom Nicke hem, ska försöka få han att följa med mig och köpa lite naturgodis senare, otroligt sugen på det. /later


Dagens inlägg

Dagen började med att jag vaknade upp hemma hos sara, fixade frukost och mig själv för en shoppingtur med Nicke. Var trots att det är sportlov otroligt lite folk på stan, konstigt? Hittade hur som helst en jätte fin väska, som jag till en början var alldeles för dumsnål för att köpa. Men eftersom jag inte kunde släppa den efter cirka fyra timmar blev det att jag sprang dit för att köpa den innan de hann stänga i alla fall. Och är riktigt glad över att jag gjorde det, haha är det inte konstigt? Hur en väska kan få en att ändra humör direkt? 
Ska försöka att lägga in en bild på den senare. /later

yesterday and today

Det är måndag, och jag är ledig. Sjukt skönt!
Igår blev, som jag misstänkte en riktigt bra dag. Massa med fikande och "fönstershopping" på stan, haha och självklart gled man också ner på butterix och drev galet. Dagens planer för idag är att först följa med min lillesyster till sjukhuset, efter det åka ner ett litet tag till min moster och träffa mitt gudbarn. Ikväll hoppas jag på att det blir utgång med min kusin Sara också, känns som jag behöver ta igen en massa tid med min familj. / later

a sunday morning

Vanligvis brukar alltid söndagar kännas lite depimerande, eftersom man vet att när dagen är slut har man fem skoldagar att se fram emot. Men nu har jag lov! Och den här söndagen känns allt annat än deprimerande. Dagens planer är att först fixa i ordning mig, åka in till stan och träffa en kompis, och sedan ikväll åka hem till mammsen i Nykvarn. Åh, har en känsla av att den här dagen kommer bli riktigt bra!

I'm in love


Irriterad

Förstår mig inte på vissa människor. Ni försöker bestäma när vi ska träffas, utan att lyssna på om jag kan eller inte. Sen när jag talar om för er att det inte går att träffas, på grund utav en massa anledningar, låsas ni fortfarande inte förstå att det inte går. Och när ni tillsist börjar inse, blir ni skit sura och säger upp kontakten?  I don't get it.

today

När jag kom hem idag, för cirka 3 timmar sen, låg en hm-kasse på min säng med massa kläder & hårprodukter i. Det visade sig att jag hade fått dom av min moster, tack! Ikväll kanske det blir en hemmakväll eller en utekväll, inget är riktigt bestämt ännu. Skriver in ett inlägg lite senare, puss!


Och idag fyller ju min älskling år, Grattis!

Lov!

Nu är det lov om exakt 20 minuter!




Ge mig sommar nu!


Godmorgon

Hade ställt klockan på kvart över sex imorse, men eftersom jag var så sjukt trött och hade matte B första lektion, ställde jag om klockan till en timme senare. Dumt? ja kanske. Men är rätt så säker på att jag kommer hoppa av kursen. Borde finnas ett ord som heter "matte dyslexsi" eftersom jag verkligen har jätte svårt för siffror. Jag kan plus, minus, gånger och delat. Varför ska man egentligen behöva kunna mer? dom fyra sakerna kommer man långt med. Ända anledningen till att jag valde matteB är för att jag vill kunna komma in på vilken högskola jag vill. Men nu har jag kämpat i 8 månader, och det är bara att inse. Jag klarar det inte, matte är helt enkelt inte min grej. Usch, nej ska bli skönt när det här slipper tynga ner mig.


skol&shopping dag

Idag var ännu en morgon jag steg upp sex, plus att jag hade väldigt svårt att somna igår. Så har sovit i runt 4 timmar idag tror jag. Skoldagen var som vilken skoldag som helst, och efter plugget drog Elin och jag in till skärholmen. Jag fyndade en kjol från gina, ett linne och lite underkläder. Köpte även en present till Nicke som fyller 19 på lördag! Men vad det blev är än så länge en hemlis (A) Nej hörrni, nu börjar de där 4 timmarna kännas av. Ska hoppa in i duschen och sen hoppa i säng, skönt. sleep tight.


Ny desing

Ny desing, bara små saker som ska fixas.
Enligt mig blev den mycket bättre, tycker ni inte?


En lungn dag

Som jag skrivit tidiagare hade jag två prov idag, och vet ni?  jag tror jag klarade både två, yey!
Skoldagen gick otroligt nog riktigt fort och var hemma igen vid tre tiden, då jag direkt gick och la mig för en power nap. Vilket i själva verket blev en 2 timmars power nap, men what the hell? antagligen var jag väl väldigt trött då. Så har inte direkt något intressant att berätta, har som sagt bara blivit en hemma dag. Men nu ska jag lägga mig och kolla på lite tv, skriver ett inlägg senare /later

Shoes

Något jag måste ha i sommar är platå skor.



monday

Hemma efter en seg dag i skolan. Längtar något sjukt till lovet, gud va skönt det kommer bli. Menmen hinner inte sitta här, har ett engelska prov och ett svenska prov tills imorrn. Så kommer bli sista-minuten plugg nu. Puss!

Helgen

Helgen började med att jag efter skolan i fredags åkte in till Södertälje för att möta upp Elin, där gick vi runt ett tag och letade efter alla hjärtans dag presenter. Jag hittade nyckelringar som man bryter och delar på två, cute!

Alla hjärtans dag började med en mysig frukost hemma hos Elin och fortsätte sedan i Bålsta, där jag såklart träffade Nicke. Eftersom hans släkt hade hyrt en bowling-hall spelade vi där i cirka en timme och var sedan hos hans kompisar som spelade poker ( haha och nej,  jag var inte aktiv )

Och nu sitter jag hemma och smaskar på en smoothie, ska alldeles strax börja med pluggandet!


En väldigt gammal bild på mig och elin.

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Det är en dag som kopplas ihop med kärlek och romantik. För mig är alla hjärtans dag en dag då man umgås med dom som står en närmast, och ibland ger bort någon slags present eller kort som visar hur mycket den personen betyder för en. Haha som när man var liten, kommer ni ihåg hur man sprang runt och la kort i kompisars brevlådor där man hade skrivit något i stil med "jag gillar dig" anonymt? eller när man själv fick ett kort och gick runt i dagar och undra vem den var ifrån? Alla hjärtans dag är med andra ord en riktigt mysig dag.


Fredagen den 13e

Idag är den såkallade otursdagen. Fredagar är enligt skrock dagen då mycket olyckor händer, och talet 13 ska också betyda otur. Själv tror jag att det är ren skrock, tror faktiskt aldrig jag har märkt av någon otur på den här dagen. Haha plus att jag föddes på en fredag, som just hade datumet 13, scary? (;

smoothie

Något jag är riktigt svag för är smoothies, jag bara älskar det. Och det bästa är att det är nyttigt. Smoothie är perfekt att ta efter skolan, ger massa energi, eller efter ett träningspass. Tänkte skriva ner tre recept som jag är mina favoriter.

Hallon&banan smoothie
1 glas

1 banan
1-2 dl frysta hallon
2 dl mjölk

Blåbärs smoothie

1 glas

2 dl frysta blåbär
2-3 dl vaniljyoughurt

Jordgubb&mango smoothie

4 glas

200 gram fryst mango i tärningar
4 dl jordgubbar frysta
5 dl vaniljyoghurt
1 msk limejuicefärskpressad
2 msk socker

Allt blandas ner i en skål och mixsas ihop med en stavmixer.



Friday

Just nu sitter jag i skolan, har håltimme som vanligt på fredagar. Slutar inte försen tre - halv fyra. Usch har verkligen ingen lust för plugget idag. Längtar tills ikväll, då ska Elin och jag ha tjejkväll hemma hos henne med sushi som middag och en massa annat gott till kvällen! yummie. Och så får vi ju inte glömma att det bara är en vecka kvar tills sportlovet, skönt!

Print 2009 and ELLE

Det första jag gjorde idag var att stiga upp, fixa mig och sedan ta tåget ner till Kistamässan. Var en mässa för olika tryckmetoder, kändes inte som något vi från grafiska har användning för men ändå skönt att vara ifrån skolan. Efter lunch åkte jag och en klasskompis till tidning Elle där vi fick se bland annat hur det skulle vara att praktisera där. Det är absolut ett ställe jag skulle kunna tänka mig att praktisera på, men eftersom vi är 8 tjejer så lär en modetidning vara rätt populärt. Men jag ska i alla fall försöka få platsen, ska ju praktisera hela tre månader i trean. /later



Rare Fashion

Här är några fina klänningar från märket rare fashion.


yes

Hittade plånboken och presentkorten, skönt!

school

Just nu i grafiska har vi ett projekt som kallas "grafiska kakboken" eftersom vi bara är 8 tjejer på onsdagar och torsdagar tyckte våran lärare att bakning passade. Så tills idag skulle alla ha bakat två olika bakverk som vi kunde fotografera till boken, alltså har vi haft 16 olika bakverk här idag. Haha så ni kan ju förstå att det verkligen har blivit en tjockis ätar dag. Men ska på core idag, och planerar även en springtur, ifall det inte är alldeles för kallt ute. Så det känns lite bättre det i alla fall. Tanken för idag var egentligen att jag skulle ha tagit en rejäl shoppingtur med Elin efter skolan, men eftersom jag nu inte hittar min plånbok eller mina presentkort verkar det rätt kört. Hoppas verkligen att de ligger hemma!

bikinis

www.instyleswimwear.com kan ni hitta tusentals med underbara bikinis. Några av dom finns även på nelly.se. Mitt personliga fovortit bikini-märke är Vitamin A, fast en av deras bikinis går oftast på runt tusen lappen, värt det?





metro station

I söndags var jag och såg på bandet metro station, elin hade köpt två biljetter och ville ha mig med, snällt va? Hur som helst stod det på biljetterna att det skulle vara insläpp klockan 7. Och det var det, men var bara det att dom tog 5 personer åt gången, så som ni förstod tog det väldigt lång tid. Och smart som jag var hade jag knappt några kläder på mig för att slippa stå och svettas där inne, men tror aldrig jag frusit så mycket i hela mitt liv. Vi var där cirka 18.50 och var inne 20.00, så allså stog vi och frös i över en timme.Tillslut hade jag nästan tappat känseln i tårna. Men när vi kom in var det hur kul som helst, bandet var faktiskt mycket bättre än vad jag först hade förväntat mig.



Godmorgon

Klockan ringde redan sex imorse, vilket den iof sig gör tre dagar i veckan. Men inte på tisdagar, är hos mamma ( i nykvarn) så tar 45 minuter mer än i vanliga fall. Igår hade jag en ganska lyckad dag. Vi fick sluta redan klockan tre så efter det drog jag in till Södertälje där jag skulle vänta på min mamma. Har inte träffat henne på cirka 3 veckor(?!) så de behövdes verkligen. Och vi åkte in till järna där jag fick träffa Alva och tvillingarna, supersöta. Men nu ska jag gå och fixa make up och kläder. puss!

ikväll

Ikväll ska jag bara ta det lungt, behövs det också. Senare ikväll ska jag vara barnvakt och Nicke ska ner hit också tror jag. Mysigt!

Gårdagen

Gårdagen var riktigt stessigt, gick upp klockan sex för att ta mig till skolan tills klockan 8. Slutade runt halv fyra och sprang dirr ner till tåget för att möta upp elin. Eftersom jag hittat en jacka på gina tricot som jag verkligen ville ha men som bara fanns kvar i min storlek i hanninge, blev det en tågresa dit. Så nu är jackan köpt, och jag älskar den. Måste bara tacka Elin som var snäll nog att åka med mig ända till haninge för att göra mig sällskap, tack! Direkt efter det blev det hemgång för att göra sig i ordning för en utekväll med Alexandra. Vi hamnade hos Andreas som fyllde 18, grattis! Var en riktigt trevlig kväll och träffade många nya trevliga människor. Var hemma igen runt halv tre snåret, och just nu sitter jag och Alexandra och bara tar det lungt till my super sweet 16. Hoppas ni hade en trevlig fredag med /later

Godmorgon

Sitter redan i skolan, börjar om cirka 4 minuter då vi ska ha photoshop. Haha inatt gick jag upp klockan 6 (trodde jag) i själva verket var klockan bara kvart över två på natten. Haha och jag fattade såklart ingenting utan var precis på väg att börja plocka fram frukost när pappa kom ner och undrade vad jag höll på med, så jag gick upp och la mig igen  och sen dess har jag vaknat ungefär en gång per timme och känt smått panik över att jag har försovit mig varje gång jag vaknat. En riktig dålig sömn har jag fått med andra ord. Men nu ska jag sätta igång med photoshop, hörs senare. puss!

Sardinen

Åh vad jag längtar till Italien,


tired

Då var man i skolan igen, är så sjukt trött idag. Känns som att jag tappat lusten till allt de senaste dagarna (eller veckorna?). Vet inte vad det är, allt är bara för mycket just nu. Vet varken vad jag vill eller känner längre. /:

Tips

Måste tipsa om ACO hudvårdsserie för unga. Jag har aldrig haft något riktigt problem med min hud, men då&då har man ju fått mindre "problemhud". Men sen jag började använda ACO - Pure and Clean har det helt försvunnit, inte en endaste finne har jag fått. Jätte skönt! köp.

homework

Just nu är jag hemma hos Nicke, eftersom det är öppet hus i tumba gymnasium imorgon ska jag vara värd, vilket innerbär att jag inte behöver komma till skolan försen klockan 4 imorgon. Så passade helt enkelt på att åka hit, eftersom vi bor en bit ifrån varandra blir det oftast att man bara träffas på helger vilket rent utsagt suger. Men vad gör man inte? Nicke sitter just nu och pluggar, vilket jag också borde göra men eftersom jag glömde alla mina anteckningar från lektionerna hemma så är det rätt kört. Så lär för mig bli hårdträning imorgon istället. Ska dock försöka leta lite på internet nu. /later


an ordinary weekday evening

Kom alldeles nyss hem. Dagen började såklart med att stressa sig i ordning för plugget, och sedan ner till huddinges ungdomsmottagning för att möta upp sara. När det var klart drog vi oss vidare ner till Södertälje och tog en sallad på nancy's. Riktigt mysigt, länge sen jag träffade henne nu. Men nu ska börja med instuderinsfrågorna till samhällsprovet, suck. Hörs senare, puss!


new place

Hela helgen spenderades med älsklingen. Som jag skrev tidigare skulle han ju flytta, men lägenheten de skulle flytta in i hade blivit vattenskadad. Så medans den renoveras ska dom få bo i en alldeles nybyggd lägenhet, hur fin som helst! åh, vad jag längtar tills jag själv flyttar, tänk att få välja helt själv hur allting ska se ut helt själv? underbart.



RSS 2.0