Varlborg!

Känner mig faktiskt riktigt taggad inför kvällen, tror det kommer bli riktigt trevligt. Planerna för ikväll är att först grilla med Nicke och hans kompisar. Sen får vi se vart kvällen för oss. Men nu ska jag gå och föna mitt hår /later


Fix&trix

Nu har jag precis smörjt in hela kroppen med brunutansol, usch tar sån tid när man ska vara så noga. Men vad gör man inte för att få en brun färg snabbt? Sen har jag också fixat till mina naglar. Och städat mitt rum. Och tränat. Och pluggat. Lite duktig känner jag mig allt (;


Mcdonald's

Så nu är jag hemma igen, besöket på mcdonald's huvudkontor gick riktigt snabbt, och var faktiskt ganska intressant. Visste ni att dom har 410 000 besökare varje dag, bara i Sverige? Eller att vi svenskar är dom som besöker mcdonalds mest per år, jämfört med alla andra länder? Eller att en big mac meny innehåller färre kalorier än en portion korvstroganof med ris? Jag hade absolut ingen aning om de här grejerna, och under besöket fick vi kaffe latte och fikabröd, mumsigt. Nej nu är det dags för städning, mitt rum är en total katastrof för tillfället, skriver in ett inlägg senare. puss!


kort inlägg

Yes, då var onsdag och imorgon är det varlborg. Åh vad jag längtar.

Just nu sitter jag i skolan och har multimedia, och efter lunch ska vi upp till kungenskurva och gå till mcdonald's huvudkontor. Haha låter det kul? knappast. Men nu ska jag tänka positivt, det är i alla fall bättre än lektion! /later

F ö r l å t

För min dåliga uppdatering! men har varken haft tid eller viljat sitta vid datorn de senaste dagarna. Men nu är jag här igen, och jag mår super. Hoppas ni gör det med! Idag har jag haft skrivtliga engelska nationella, usch känner mig så osäker i engelskan när det kommer till att stava och bilda meningar. Men skrev det gjorde jag, upp till bevis vad jag får för betyg nu bara. Resten av dagen har spenderas med ännu mer engelska och sen illustration&desing, och sen hem för att äta&sova. Mådde inte alls bra när jag kom hem, kanske på grund utav att jag fått för lite sömn plus ätit dåligt, för nu känns det okej igen, great. /later


Shoppingholic

Imorgon ska det bli shopping! har velat gå och shoppa i runt två veckor nu, men eftersom ingen av mina kompisar har haft pengar, har de heller inte orkat åka in till stan bara för att se mig handla. Men nu så lyckades jag lura Elin med mig, genom att lova att köpa en kaffe åt henne. Great deal? yeah!


Ett par riktigt snygga skor från scorett,
ett minus är priset och att det är öppen tå fram.

Hemgång

Filmen vi kollade på hette Bowling for columbia. Och den söööööög. Usch, ska bli skönt att få åka hem nu, är supertrött. /later

Filmtajm

Eftersom våran lärare är borta under den här lektionen ska vi bara kolla på en film, svara på lite frågor och sen gå hem. Skönt! Under lunchen gick jag också ner till centrum och köpte lite naturgodis och en ramlösa, var sjukt sugen på nötter och choklad så var tvungen. Haha har blivit en riktig liten godisråtta på senaste, godis varenda dag nästan. Inte bra, men det får jag ta tag i någon annan dag. Nu tillbaka till filmen!

Och så var det måndag igen

Måndagen är den dagen jag älskar mest av alla vardagar, låter det konstigt? 
Det skulle jag tycka också ifall det nu inte var så att jag börjar halv ett på måndagar, hur skönt som helst.

Den här dagen har bestått av två lektioner som höll på fram tills fyra snåret, efter det tog Fanny och jag en liten shoppingrunda i Tumbacentrum, där dagens inköp blev en ansiktskräm, (som jag behövt köpa i månader men inte orkat lägga ner pengar på). Efter det har det inte hänt så värst mycket, har vart nere och handlat lite mat och tagit en 20 mintuters cyklingsrunda. Och eftersom jag har ett idrottsprov imorgon kommer jag sitta bänkad med plugg resten av kvällen, suck! Tur att det bara är ett idrottsprov, de flesta svaren kan man redan sen innan. Now back to work!


Min ansiktskräm kommer från märket av natuvive, vilket är ett hudvårdsmärke som ska använda sig av mineraler och vitaminer som kommer ifrån naturen.

Helt slut..

Puh! har precis genomlidit ett helt konditionspass, trodde jag hade bättre kondition än det här men tydligen inte. Den här söndagen har blivit en riktig träningsdag, har gått i cirka en och en halv timme plus att jag har gått på ett konditionspass. Är riktigt stolt över mig själv, haha brukar inte träna speciellt mycket på söndagar. Dom här timmarna som är kvar på det här dyngnet ska spenderas på plugg och tv. Det är ju premiär av Söndagsparty med Filip och Fredrik, glöm inte! /later 


Söndagmorgon

Nu har elin och jag precis duschat och ätit en fukost med plättar grädde&sylt, mums! Men nu är det dags för en timmes promenad i solen och efter det en kaffe med en massa plugg. Vi hörs, puss!

Rare fashion

En klänning från märket Rare fashion som jag verkligen vill ha.


Kostar 599:-

this evening

Gårkvällen blev riktigt mysig, en massa jaccuzi och prat med Nicke och familjen. Nu ska jag fixa mig i ordning och gå ner och möte upp Elin och Sofie som ska komma hit snart. Vad som händer ikväll får vi se, blir antingen en tjejkväll kväll med robinson och jacuzzi, eller så blir det utgång. Vi får se! /later


En gammal bild på älsklingen <3

Godmorgon

Nu sitter jag här i skolan och har photoshop. Usch är så sjukt trött idag, som alltid på fredagar. Att gå upp klockan sex på morgonen verkar inte vara min grej riktigt. Kan lova att jag är riktigt sugen på att åka hem och sova, och sen plugga till idrottsprovet. Men ska försöka att hålla mig kvar i skolan, eftersom vi ska börja på ett nytt projekt i samhälle vore det bäst.  Ikväll ska Nicke komma hem till mig också och vi ska bada jaccuzi och äta en massa gott, mys!

Today's

Idag har vart en riktigt mysig dag, fick sova en timme extra eftersom vi hade sovmorgon, skoldagen gick relativt snabbt och efter skolan gick elin och jag till nancy's och tog oss en varsin cesar sallad. Inköpet idag blev ett par pärlörhängen.

Just nu är jag barnvakt och ska vara det tills 8-tiden, då jag ska gå ut och gå en promenad + springa. /later


I'm tierd

Jag är trött på dåliga ursäkter. Jag hann inte. Jag ringer sen. Jag har haft så mycket att göra. Jag blev tvungen att ta hand om... ja ni fattar nog poängen. Om man gillar en person tar man sig tid, svårare än så är det helt enkelt inte. Att skylla på brist på tid är bara skrattretande, alla har tid, om man vill ha tid vill säga. Och ja, jag vet att man ibland har mycket saker man ska hinna göra och allt kommer på en gång. Men en sån tid varar inte förevigt, ett år är 365 dagar. Eller att skicka ett sms eller ringa, det är inte tidskrävande. Det är nog det jag tycker är mest patetiskt, att skylla på att man inte hann göra något så enkelt som att lyfta upp telefon och skicka ett sms. Nej, jag har bestämt mig. Jag tänker bara umgås med såna människor som visar att dem vill vara med mig, tänker sluta ödsla tid på er som säger saker, och sen inte visar det.

-

Det handlar om att ge, och ta.
Just nu är det bara jag som ger.


Armband

Något som jag tycker är riktigt snyggt i vår/sommar är läder armband.



Dom här armbanden kommer från nelly.se

First day at school

Så då har man klarat av första dagen i skolan efter lovet, yes! Haha otroligt nog var jag inte ett dugg trött när jag steg upp imorse, kanske pågrund utav att man sovit till tolv på dagarna under mer än en vecka? hm. Hur som helst, det första jag gjorde när jag kom hem var att prova min nya bikini som kom hem till mig igår, är verkligen supernöjd med den, och så hoppade jag ner i jacuzzin med lite isvatten. Riktigt avslappnande, och efter det har det bara blivit en himla massa pluggande och desperate houswife.

Men nu är det sängdags, Dröm sött.


I'm back!

Förlåt för en ruskigt dålig uppdatering. Har haft fullt upp på lovet. och datorn har inte känns så lockande när det har vart sånt här fint väder ute. Mitt lov har bestått av en hel del tjejmiddagar, påskmiddagar, grillning, shopping, familj och vänner. Orkar inte gå in mer i detalj på det nu (:  hoppas ni också haft ett riktigt bra påsklov!


En lung söndag.

Igår spenderades natten hos Nicke, var hela 10 dagar sen jag träffade honom nu så det behövdes verkligen. På tisdag ska han åka till mig i Nykvarn också, så det här lovet ska mest spenderas med honom, det behövs! Eftersom han skulle till råsunda för att se en fotbollsmatch idag blev det att jag åkte hem tidigt. Hans mamma skjusade mig till Ulriksdal så jag slapp åka så långt och byta tåg vid centralen, hon släppte också av Nicke i råsunda, riktigt snällt. Efter det har det inte hänt så värst mycket, när jag kom hem hade pappsen precis gjort i ordning mat och satt på en rulle, så jag joina honom. Det blev filmen Taken, filmen var helt okej och ganska äcklig. Den handlar om en flicka som blir bortrövad av en maffiabos, och om hennes pappa som gör allt för att få tillbaka henne. Usch, att det händer sånt här i verkligheten är verkligen skrämmande, tänk att ens liv kan vända så fort? och att det finns såna hemska människor?. Just den här filmen var inte är baserad på en sann histora, men alla vet ju att det faktiskt händer att flickor blir bortrövade och säljs, hemskt.


Gårkvällen

Igår blev som jag misstänkte en superkväll. Fanny och Matilda hade gjort i ordning en riktigt stor sushi buffé, var riktigt gott (åt dock lite för mycket). Sen blev det present öppning, och jag tror att Fanny blev riktigt nöjd över presenterna. Under kvällen blev det en massa skratt, sanning och konsekvens och mycket prat. Kort & gott en riktigt bra kväll.






Snart så

Nuuu ska jag snart gå ner till tåget och möta upp Sofie. Känner mig riktigt taggad inför kvällen, kommer att bli asbra. Nej hörrni, vi hörs!


at school

Sitter och har ps just nu, usch är så ruskigt trött idag. Dagen började med att jag gick upp kvart över 6 för att duscha och äta lite frukost, sen när jag ser att jag inte behöver gå försen om en timme lägger jag mig i sängen och tänker att jag kan ta det lungt i tio minuter. Tror ni inte att jag somnar? jo! och när jag vaknar är det bara att sätta på sig kläder och springa maraton ner till tåget. Så nu sitter jag här, trött och osminkad. Men ser verkligen framemot den här dagen, efter skolan ska jag hem och fixa i ordning mig för att sen åka upp till tulling där jag och 7 andra tjejer ska fira Fannys 18 års dag. Egentligen fyllde hon för tre månader sen? men det blir ett lite försenat "kalas" (;

Från igår

Dagen började med en 5 timmars lång skrivningstid i svenska nationella. Usch hade riktigt ont i handleden när jag kom därifrån. När vi hade skrivit klart fick vi gå hem och det blev att jag åkte hem och sov en timme, efter det en snabb dusch och sen in till stan där jag mötte upp Sara. Vi fikade, snacka skit och shoppade, var riktigt kul att få träffa henne. Länge sen sist nu. Dagens inköp blev ett hippiehårband, en rosa sjal och en kjol.


RSS 2.0