Alanya!

Igår bokade jag och tjejerna flyget, hotellet och maten till våran studentresa till Alanya. Åh can't wait! Känner på mig att det här kommer bli grymt kul. Sol, bad och 6 fantastiska tjejer, kan det bli bättre?



-


The weekend

Hallå, dåligt om uppdatering igen. Men har haft fullt upp! Min helg spenderades med Nicke, vi åt middag på en resturang och bowlade sen tillsammans med daddy på lördagen. Och på söndagen träffade jag upp tjejerna och kollade på studentresan vi planerat att ha ihop. Tillslut bestämde oss för Alanya och hittade ett jätte bra och billigt hotell, så imorgon kommer vi boka biljetterna! Åhh det kommer bli så jäkla kul!


Alanya, here we come!


friday finally

Sitter på praktiken nu, och grundar ett coopforum, haha lätt det jobbigaste man kan göra här nästan, hur mycket varor som helst. Ikväll ska jag iallafall bara mysa med Nicke. Inte träffat han på 5 dagar nu, så det har ju varit sådär. Och så är jag så himla trött på fredagar att jag inte orkar med så mycket mer än en film och massa popcorn. Kanske ska bada jacuzzi sen också? Hm, får se! Var ett tag sen så kanske är dags, plus att det är grymt mysigt när det är så kallt ute. Nej, dags att göra klart grundningen. Hörs senare sötnosar! /later


I'm back

Hallå! Har inte bloggat på ett bra tag nu. Men har inte haft orken eller lusten riktigt. Så mycket annat jag måste hinna med nu, t.ex praktiken som tar upp väldigt mycket tid(fast jag trivs jätte bra), träffa Nicke, träffa vänner, träffa familjen och hinna med tränigen och skolan. Knappt så man sitter vid datorn längre när man är hemma, men ska försöka bättra mig nu!

Hur som helst, sitter just nu på praktiken ganska sysslolös för tillfället. Men ska åka hem om cirka en halvtimme, skönt! Min kväll kommer bestå av att stå på mitt löpband ungefär 45 min, sen om jag orkar plugga. Men så trött som jag är förtillfället lutar det åt sängen.
Nej back to work!




RSS 2.0