En kväll för mig själv

Idag ska jag bara vara hemma, men känner faktiskt för det också. Känner mig helt slut efter allt plugg, och dessutom är jag aldrig ensam och ledig längre. Om det är dagar jag är ledig är jag jämt med Nicke uppe i bålsta. Och det är ju såklart för att jag vill vara där, men ibland är det faktiskt skönt att bara vara helt ensam och sköta om sig själv. Och det är exakt det jag tänker göra idag, tänker hoppa ner i jacuzzin med en bra bok och lite smoothie, efter det ska jag fixa mina naglar och smörja in mig med en massa lothion. Hoppas ni får en bra kväll med! /later


Gynekologbesök

Har precis vart på huddinges ungdomsmottagning tillsammans med Fanny för att göra ettt gynekolog besök. Gissa hur nervös jag var, tror aldrig man kommer vänja sig vid det där. Trots att man försöker intala sig att de gör det det där varje dag, så käns det ända riktigt skumt att hoppa upp på den där stolen. Men det gick hur bra som helst, och nu behöver jag inte gå dit på kanske 1 ett år i alla fall, skönt!

Just nu sitter jag vid skolan, har precis gjort klart mitt sista prov för det här året. Och det gick hur bra som helst, yes! /later


Bild lånad från google.se

Sweet


Klännigarna  kommer ifrån stylebystars.se


I'm sick of it

pluggpluggplugg! Åh jag blir tokig på det här. Är alldeles för mycket just nu, men som tur är så är det bara två "riktiga" skoldagar kvar nu, yes! Idag har vart en helt händelselös dag, bara skola och sen gick jag på en liten uppvisning som min lillesyster var med i. Men imorgon blir det in till Södertälje direkt efter skolan för att fixa pass, linser och ett ögontest som behövs för att jag ska få börja övningsköra. Vi hörs senare, puss!


plugg, plugg, plugg

Usch, sista plugg-veckan nu.

Min vecka kommer se ut såhär:

Måndag; tandläkare, skola, plugga.
Tisdag; skola, nationellt prov, plugga, träna.
Onsdag;  skola, praktiskt prov, fixa pass + linser, plugga.
Torsdag; skola, teoretiskt prov.
Fredag; ledig!

Ser inte speciellt skönt ut eller hur? men så är det också som sagt bara en vecka kvar. Får försöka tänka på att jag ska få vara ledig i hela 10 veckor efter det här. Åh, jag längtar!


Lördag & huvudvärk.

Det är lördag och jag är riktigt uttråkad. Idag har jag absolut inte gjort någonting förutom att gå en halvtimmes prommenad och sen också haft en liten tur ner till centrum för att köpa dip, chips och pepsi. Har också en riktigt jobbig huvudvärk som vägrar att släppa, oavsett alvedon. Menmen, snart är det middag och sen ska Nicke och jag mysa ner oss i soffan med våra inköp.
Ha en bra lördagkväll sötnosar! /later

Film och ben&jerry's

Igår blev en kanon kväll, det blev en massa grillning, skratt och godis. Jag och Elin valde att göra grillspett, och de blev faktiskt riktigt goda! riktiga köksmästare.

Imorse när vi vakna var det inte alltför bra väder ute, så vi valde att springa ner till centrum helt osminkade och köpa ben&jerrys och jordgubbar. Så det är det vi har sysselsatt oss med idag, film och glass. Just nu vet vi inte vad vi ska göra, kanske laga mat senare? Vid sex-tiden ska jag i alla fall springa ner till tåget för att åka till Nicke. /later



goodmorning sunshines

Igår blev en toppenkväll. Vi åt middag på ett sushiställe, gick runt i affärer och sen på bio. Filmen vi såg var helt okej, en riktigt hoppa-till film, och att man i slutet av filmen fick reda på att det var baserat på en sann historia gjorde det inte bättre. Usch tänk den familjen som bor i det huset nu, och får se den här filmen? scary.

Ikväll ska jag och 4 andra tjejer grilla vid Sofies stuga, mysigt, mysigt. /later



En av bilderna som togs igår.

Bio på ingång

Idag har Elin och jag tagit en massa kort, vilket verkligen behövdes. Har nästan bara kort på mig själv som är från förra sommaren och längre tillbaka, så i nästa inlägg så får ni nog se några från idag! Just nu har jag beställt två biobiljetter till The hunting in Connecticut, vilket är en rysare som visas på heron. Vad vi tyckte om filmen får ni höra senare, ha en bra onsdag! /later

Godnatt

Är lite smått irriterad just nu, Nicke är på kryssning och smart som jag är försökte jag inte ringa försen nu. Och tror ni att man kommer fram? icke. Han är väl i åland eller något sånt nu, hmf! Menmen, nu ska jag gå och försöka sova.

Sovgott sötnosar!

Helg?

Idag kan man säga var sista skoldagen för min del den här veckan. Eftersom jag bara har imorgon kvar, och då ska vi ha en "fridluftsdag". Wohoo,, eller kanske inte? Om jag går till skolan imorgon bror helt på vädret, fint väder är lika med skola och tvärtom. Idag hade jag också muntliga delen i engelska nationella, vilket gick jätte bra. Helt ärligt tror jag att allt som nästan kunde gå fel, gick fel.

Btw, idag när jag kom hem hörde pappa prata om att skaffa hund, hur mysigt skulle det inte vara med en liten hundvalp hemma? Har redan en liten hund hemma hos mamma, som är världens snällaste och sötaste. Det ända jag egentligen skulle kunna se som negativt med att skaffa hund är att Nicke inte kan komma hem till min pappa då, eftersom han är allergisk. Men jag är nästan alltid hemma hos honom ändå, plus att det fungerar hemma hos mamma eftersom Ludde är en såkallad "allergi hund" vilket betyder att dom flesta som är allergiska mot hundar tål honom. Good? hell yeah.


Ludde

Tips på program

Har precis suttit och kollat på den nya tv-serien momma's boy. Haha en ganska rolig och konstig serie, det går ut på att 3 killar ska hitta sin drömtjej bland 32 tjejer. Och tillsammans med de här tjejerna ska killarnas mamma bo. Så om ni gillar intriger och program som "a shot at love with tila teqila" kan det här vara något för er!


Visas på tv3, måndagar kl: 20.00

Färg eller neutralt?

Färg eller svart/vitt?
Förut skulle jag helt klart ha tagit dom "neutrala" färgerna, men har allt mer börjat dras till kläder med mycket färger. Visst sticker de ut mer?





Klänningarna kommer från nelly.se

Catch up

Och så var man hemma igen, den här helgen har vart great. Fredag; bio, Lördag; lördagsmys med Nicke + familj, Söndag; dop. En ganska lungn och händelselös helg, men mysig. Bilder från igår kanske kommer upp senare, nu är det dags för lite kaffe och några samtal. /later


Lördag!

Godmorgon, eller jag kanske ska säga god eftermiddag?

För att vara ärlig så gick jag faktiskt inte upp försen för cirka en timme sen, hemskt va? Fast jag får faktiskt skylla lite på Nicke för det, jag vaknar alltid vid 10-11 men eftersom han vägrar att gå upp då, så blir det alltid att jag försöker somna om igen. Tills det tillslut inte går längre.

Igår blev en ganska lyckad dag. Först gick vi och kollade runt i lite affärer där jag tillslut hittade en klänning på Indiska för 200 kr, som var ekologisk, duktig jag är va, haha. Sen blev det i alla fall en middag på Burger king och senare bio. Filmen vi såg hette Änglar och demoner, och är kanske inte direkt min typ av film. Men den var riktigt bra gjord.


Nej nu ska jag dra upp Nicke ur sängen, vi hörs!

Shopping och bio

Hellu! äntligen fredag och fint väder, eller hur? Och om tre veckor har vi sommalov, kan det bli bättre? nej jag tror inte det.

Just nu sitter jag i plugget och har håltimme, som alltid på fredagar. När min skoldag äntligen är slut idag, vilket den kommer vara halv fyra, ska jag åka in till stan för att möta upp Nicke. Vi hade planerat att gå lite på stan och sen gå på bio, mysigt va? och efter det blir det antagligen att åka hem till honom. Vi hörs sen! /later

Goodnight

Nu sitter jag i mina nya, barbie-rosa mjukisbyxor som jag köpte idag. Riktigt söta faktiskt, och kostar bara 149 kr på H&M, is it not great? Men nu mina sötnosar får ni sova gott, sleep tight!


Godmorgon

Godmorgon!

Idag är jag trött men på riktigt bra humör. Min dag ska bestå av skola fram till klockan tre, åka hem vila och sen träna och plugga lite till på kvällen. Så kommer bli en ganska händelselös dag. Hoppas ni får en bra dag, puss och kram!





Den rätta

Han ska vara självsäker, veta vad han vill, han ska vara trygg, han ska vara omtänksam, han ska ha humor, han ska vara snäll, han ska vara rik, han ska vara snygg, han ska vara vältränad, han ska ha stil, han ska vara charmig, han ska vara kärleksfull, han ska vara trogen, han ska inte vara snål, han ska inte flörta med andra, han ska inte snarka, han ska berätta för dig hur mycket du betyder för honom om&om igen, han ska komma ihåg din födelsedag, han ska ställa upp för dig, han ska vara rättvis, du ska vara nummer ett i hans liv. 

Tänk om man fick skriva upp en lista på alla egenskaper man vill att ens kille ska ha. Den listan skulle kunna bli otroligt lång. Men vill man verkligen ha en kille som är perfekt, som aldrig gör fel? Nej jag tror inte det. Det är något man inbillar sig själv att man vill ha, och därför letar många efter fel. Men om du nu skulle hitta en kille, som aldrig säger fel saker, som aldrig gör fel saker, tror du inte att det förhållandet skulle bli ganska händelselöst? Det tror jag, bråk gör till en viss del att ni kommer närmare varandra.

Så till alla er som letar efter fel, sluta leta! Det ger er ingenting, ingen är perfekt





 

Lista

Jag har tråkigt, så här kommer en lista!

Vem:
Skrev du senast till på msn? - Nicke
Kramade du senast? -  Elin
Sov du hos senast?  - Nicke
Kan du lita på till 100%? - Ingen!
Är den finaste personen som finns? -  Mamma
Vill du vara med just nu? - Hm, sara tror jag.
Ringde dig senast? - Nicke
Skickade ett sms till dig senast? -  Matilda
Skickade du ett sms till senast? - Lydia
Kysste du senast - Nicke


Vad:

Drack du senast? - Kaffe
Köpte du senast? - Glas
Gjorde du igår? - Skola och umgicks med Elin
Ska du göra imorgon? - Skolan, plugga och träna.
Vill du göra just nu? - Ta det lungt.
Åt du senast? - Pyttipanna
Är närmast dig som är rosa? - Min parfym

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu - Ja
Du har sårat nån så de börjat gråta - Hm, vet inte
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej, men det är nära nu (;
Du har haft mer än 5 förhållanden - Nej

Du har haft mer än 5 sexparners - Nej
Varit otrogen - Nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - Nej
Jag har sett en fallande stjärna - Ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Ja
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Haha vet inte, när jag var liten säkert
Har sparkat en kille mellan benen - Haha, har råkat ett par gånger
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej
Druckit en hel liter mjölk på en timme - Usch nej
Jag har medverkat i en teater - Nej
Blivit rånad - Ja
Åkt ambulans - Nej

Filmdag

Den här dagen har vi haft filmtema i skolan, eftersom det är röda korset dagen. Riktigt tråkigt fatiskt, var bara en massa filmer som andra tonåringar har gjort nere i Afrika. Och sånt gillar väl ingen att se? Framför allt inte när det är fint väder ute. Men för att vara ärlig så fuskade jag lite på den sista filmvisningen, gick in och skrev på frånvarolistan och åkte sen hem. Men vadå, jag gick i alla fall till skolan, cirka 50% av eleverna hade sjukskrivit sig idag. Så lite duktig känner jag mig allt ändå. (;



På lunchen gick Sofie och jag ner till Mcdonald's för att smaka den nya Mcflurryn Märängsviss, var riktigt god. Köp!

Löshår

Är riktigt sugen på att sätta in löshår just nu. Tänk att ha ett riktigt långt och tjockt hår? Tyvärr kommer jag inte att göra det än på ett tag, pågrund utav en massa anledningar. Men i höst, då tror jag att jag kommer testa. Och om jag inte skulle gilla det, hey då är det bara att ta bort det? Håller ju ändå bara i tre månader. Nu gäller det bara att hitta någon som kan fläta in det, för att jag vill fläta in det är jag hundra på. Ska ju vara det mest skonsamma mot håret. (;


bild lånad från google.se

Finally home

Den här dagen har varit lång men bra. Hela den här dagen har bestått av skola, kom faktiskt inte därifrån försen klockan sex. Vilket är helt och hållet är mitt fel, stannade kvar för att jag ville det. Och nu undrar ni såklart varför jag gjorde det, och det var för att min sista lektion var Desing&illustration vilket jag tycker är riktigt kul. Och eftersom jag bara har två lektioner kvar till skolavslutningen och vill att mitt arbete jag har lagt ner där ska vara helt klart då, så bestämde Elin och jag oss för att jobba över i två timmar. Men med henne, musik och skolan för oss själva rullade tiden förbi riktigt snabbt. Och nu sitter jag här själv, ska alldeles strax börja städa och sen kolla på Desperate Houswife. Missa inte! /later


En bild jag tagit på kursen "Digitalfoto"

Monday

Och så var man frisk igen! superskönt. Eller så gott som, fortfarande täppt, men vem fan klagar? Idag har det blivit skola och ner till centrum för att hämta upp min nya bikini. Den satt helt okej, dock inte exakt som jag hade förväntat mig. Speciellt inte underdelen, men ska se om det går att fixa till med lite syerfarenhet. Natten till idag spenderades hemma hos Nicke, där vi låg och kollade på tv fram tills klockan 3 på natten. Så ni kan gissa att jag trött nu, men ska försöka hålla mig vaken tills det är sängdags, annars blir det allt för jobbigt att somna senare. /later


Sjukling

Nu är jag sjuk, igen. Är så trött på det här. Vart sjuk en hel vecka nu, tycker att det borde gå över. Men icke, så på måndag tänker jag beställa en tid på vårdcentralen, det måste försvinna nu! Hela den här helgen kommer jag bli tvungen att ligga i sängen, kommer varken kunna träffa Nicke eller andra. Usch är riktigt irriterad just nu. Och igår kämpade jag mig till skolan för att ha Engelska nationella, vilket gick bra på läsförstålsen. Men när det kom till hörförstålsen börjar känna att en hostattack är påväg upp, och jag försöker förgäves hålla ner den för att dom andra 40 elverna ska höra vad som sägs. Men ju mer jag försöker att inte hosta, desto mer börjar mina ögon att rinna. Det hela slutade med att min lärare kom fram och fråga om jag ville prata, och vi kom fram till att jag skulle få gå hem och göra provet någon annan dag. Men när jag gick hade jag mascara runt hela ansiktet, så antagligen tror 40 elever nu att jag börja gråta. Ångest på högsta nivå.

Bikini

Nu är den min! Tror jag har gått runt och tjattat om den här bikinin i snart tre månader, och nu äntligen kom den in i min storlek, och jag var inte sent ute med att beställa. Får hem godingen om två dagar, då får ni höra om hur den satt (:


tankar

Vad gör man när man känner att något håller på att förändras, när man känner att något glider ifrån en allt mer? När frågor bara låter dumt? När missförstånd bildas? Vad gör du när du tappar tilliten? Vad gör du när du håller på att förlora greppet om något du bryr dig om?


Parfym

Idag är jag sjuk igen, fick feber igår. Var antagligen för tidigt för mig att gå till skolan, känner mig helt slut nu. Hur som helst så när jag vaknade imorse var pappa hemma igen från Spanien där han har vart i några dagar nu, och han hade med sig tre olika parfymer till mig! Två från märket DKNY och en från Christina Aguilera. Tyvärr är jag så täppt nu så vet inte hur dom luktar, men har hört av andra att dom tydligen ska lukta riktigt gott. Tack pappa <3



Kändisar

Om någon ställde mig frågan; Vem tycker du är den vackraste kändisen?
Så skulle mitt svar helt klart bli Eva Longoria.




Gråt-attacker

Alla vill vi ibland bli sjuka, varför? Det här är så jävla värdelöst. Jag hatar det här, mår piss och är påväg att börja gråta åt minsta lilla. T.ex. igår när jag låg och kolla på en film börja jag gråta vid en sepciell scen, när jag skulle somna var jag nära på att börja gråta, och nu mår jag så dåligt så jag vill börja gråta. Skärpning!, jag gråter aldrig annars. Om det inte verkligen är något riktigt hemskt som har hänt, eller något riktigt bra.

Nog snackat om det, nu tror jag att Evelyn kom hem, och det för mig innerbär att jag kommer bli barnvakt. Så chiaaoo!

Jag mår dåligt.

Börjar känna mig hängig, har sjukt ont i halsen, och allt börjar bli snurrigt. Och på det har jag mensvärk. Låter det trevligt? Nej verkligen inte. Jag gick till skolan idag, orkade inte sitta hemma en dag till. Och imorse kände jag mig faktiskt ganska pigg, om vi bortser från smärtan i halsen. Men nu vill jag hem, men eftersom jag inte vill halka efter i mediekommunikation så ska jag försöka stå ut. Förresten, alla ni som har sms:at, just nu har jag varken comvig kompis eller pengar på kortet. Men efter halv ett kan ni börja smsa igen, då ska det vara påfyllt!

EYE



I'm so sick of it..

Uttråkad! Uttråkad! Uttråkad!
Nu längtar jag nästan till skolan, att bara sitta ensam hemma i två dagar är ubertråkigt. Visst det är skönt att få ta det lungt, men när klockan närmar sig tre snåret, börjar det klia i benen av alldeles för mycket stillasittande. Men nu är jag som tur är så gott som frisk, febern är borta och jag känner mig inte alls lika hängig längre. Bara smärtan i halsen som håller i sig, menmen.

Ska börja skriva om en kläddesinger nu, vet bara inte vem. Något förslag?


39 graders feber.

Usch igår när Annika, mamma och jag hade en shopping-tur i skärholmen började jag må riktigt dåligt. Min hals och nacke värkte som satan, men jag trodde först att det berodde på för lite mat och sömn. Men icke, när jag kom hem visade det sig att jag hade 39 graders feber, och efter det har jag bara legat i sängen. Börjar känna mig riktigt rastlös nu, klarar inte av att bara vara hemma och stirra en hel dag. Men samtidigt mår jag fortfarande inte bra, känner mig jätte varm och min hals värker. Så blir nog hemma imorgon med, får se. Gårdagens shopping för min del blev hur som helst ett shampoo för 249 kr, en kofta som det var halva priset på 300 kr, en foundationsborste 100 kr och slutligen solbrun (piller som ska göra att man blir brunare) 149 kr. /later

varlborg + shopping

Varlborgen för mig blev helt okej, dock inte lika lykad som jag hoppades. Kvällen började med grillning, och efter några timmar gled vi ner till centrum för att kolla på "brasan", haha var nog den minsta brasa jag sett på längre. Sen blev det upp till någon  tjej där det var en massa folk. Kvällen slutade i tårar, av en anledning jag inte orkar berätta om, blev för mycket på en gång helt enkelt. Men idag är mittt humör på topp, och den här dagen ska spenderas med shopping! /later

RSS 2.0