Today!

Den här dagen har spenderas till att övningsköra, och börjar faktiskt känna att jag kan bilen allt mer! Feel's good! Efter det blev det att ta tåget upp till stan där jag mötte upp Nicke för shopping, och hittade faktiskt en hel del. Sanslös rea just nu! 29 kr för en tröja liksom? Hur billigt? Efter det blev det middag på subway's och sen hem igen. Men spillde inga sura miner för det, för nu har äntligen Sara flyttat hit och jag är asglad, behöver jag säga att det här har varit en sjukt bra dag?


Ruggigt värre!

Kom precis hem från en liten shopping runda i Södertälje med mammsen och Annica. Men usch vilket ruggigt väder det är ute! Bara att springa från bilen in till en affär var ju som att ta en tio minuters dusch (haha något överdrivet, men ändå.) Nu blir det till att äta hemlagad köttfärssås med spaggeti, plus en massa riven parmesan på det! MUMS!


En gammal bild, men visst passar jag i brunt? ;o


All by my self

Sitter just nu hemma hos Elin, som har gått och lagt sig dessutom. Kanske borde göra detsamma? Men hela proceduren innan man har lagt sig tycker jag är såå jobbig. Ta av sig sminket, byta om, borsta tänderna, ta alla tabletter och bara blää. Haha larvigt kanske, men jag tycker det är dötrist! Nej, kanske dags att sluta klaga och ta sig i kragen, godnatt alla!

Home again

Kom hem igår från Tylösands resan, och gud vad jag inte mådde bra då. Jag hade ont i knäet efter att antagligen ha ramlat kvällen innan, kändes som jag hade feber och efter 7 timmar i bilen mådde min rygg och nacke framförallt inte bra. Nej usch! Men förutom det så hade vi en kanon resa! Kanske den roligaste tylösand resan hittils? Första kvällen blev det att se en konsert med the ark, andra kvällen satt vi på en jätte mysig resturang och åt god mat och drack en hel del cider medans man såg på en komiker show. Tredje kvällen mötte vi upp Alex och Petter, och sista kvällen mötte vi upp Pazze, Jacob, Emil och max. Slutsats; en riktigt bra resa! 







BYEE

NU DRAR JAG TILL TYLÖSAND HAVSBAD, BYEBYE!


Packning på g

Nu ska jag strax sätta igång med sminkningen och håret. Ikväll blir det att möta upp Elin och Sofie för middag på ett mysigt fik inne i stan. Sen när jag kommer hem blir det att sätta igång med packningen (har inte ens börjat än!?) för imorgon drar jag till tylösand med Sara och resten av familjen! /later



Bilder från vårat hotell. (taget från google.se)


Baad&soool

Hellu sunshines! Kom precis innanför dörren efter en heldag på stranden med älsklingen. Nu blir det en snabbdusch och sen ner och göra middag! /later


Godmorning!

Vaknade precis, men känner mig fortfarande lite seg. Men efter en kaffe släpper det antagligen! Idag ska jag storstäda mitt rum, och senare kommer Nicke hit också. Men åh, ni ska bara veta hur shopppingsugen jag känner mig. Sitter och kollar på hm's sida, gina tricots hemsida och scoretts. Och det har kommit in så mycket fint! Nej nån dag i veckan blir det in till stan..


And well, i don't wanna live a lie.


Hot

Halloj!, har precis varit ute på våran altan och solat lite. Men gud, det är nästan för varmt! Skulle behöva en badstrand och nån som inte jobbar just nu. Men är lite småseg så har inte orkat sätta mig på ett tåg för att ta mig nånstans (jag kom faktiskt hem klockan fem på morgonen så skyller på det). Ikväll blir det utgång igen, men den här gången till krogen. Kul! /later

Snabb update

Ska snart dra ner till tåget med Elin för att dra vidare till tumba, där det blir chillkrök på en hemmafest. Trevligttrevligt, hörs sen!


7 days

Har varit lite öken här på uppdatering, men blir så när man inte är hemma. De sista dagarna har jag ju som sagt spenderat hemma hos Nicke, och vi ha bl.a solat, badat och haft grillkväll med hans kompisar. Trevligt! Och imorgon åker han iväg till turkiet,, i'm gonna miss him! Men han och hans kompisar lär få sjukt roligt, nästan lika roligt som jag och mina tjejer, men bara nästan. Haha.


Nej, ska gå och hälsa på jonblund en stund nu..
                          För imorgon blir det shoppingtime med Elin och Sofie!


I brist på rubrik

Har precis packat färdigt och sitter just nu och väntar på att det ska bli dags att gå ner till tåget. Ikväll ska jag hem till Nicke som kommer vara ensam hemma tills på lördag då han drar till alanya med sina kompisar. Och om jag får bestämma ska det grillas idag! Får se om jag lyckas med mitt önskemål eller inte ;) Hörs sen!


Fem saker att se fram emot..

  1. Sara blir min granne om mindre än en månad.
  2. Skåne med älskling.
  3. Tylösand med Sara.
  4. Kryssning med Elin.
  5. Intagningen till högskolan.

Utmattad,

Shit vad jag känner mig slut. När Nicke ringde för någon timme sen orkade jag inte ens vara social i telefonen, känner mig helt utmattad. Kanske håller på att bli sjuk? Usch hoppas inte det.. Nej, nu är det dags att gå till badrummet för lite tandborstning och sen lägga mig i sängen. Puss sålänge! /later

 


Grattis!

Idag fyller min lillasyster 11 år, grattis till henne! ♥


krogen

Chacha! Just nu sitter jag hemma hos Elin och fixar mig / förkrökar. Ikväll bär det av till krogen, dock bara till femfemnoll eftersom vi inte orkar åka upp till stan, så sjukt skönt när det bara är tio minuter hem när dem stänger. puss! /later


Just nu..

Nu är jag precis klar med sminket, och ska börja traska mot tåget. Idag bär det av till järna på besök hos Annica, och sen hem till mamma. Hörs sen, puss!

Eclipse was..

Såg ju som sagt filmpremiären av eclipse igår, och för alla oss twillight fans kan jag säga att den här filmen var minst lika bra som den första filmen. Man blir helt trollbunden! Nej funderar starkt på att köpa hem alla tre filmerna nu när eclipse släpps på dvd. Varför jag inte redan har köpt twillight och new moon är för att jag oftast inte tycker om att se en film två gånger, men dem här filmerna tror jag nog att jag kan se hundra gånger om utan att hinna tröttna! Så för alla som inte sett eclipse än , boka biobiljett nu!


RSS 2.0